Dorohoi News Logo

Mini croissante pizza cu șuncă și cașcaval

Mini croissante pizza cu sunca si cascaval

Ingrediente:
1 pachet de foietaj
sos de rosii
sunca presata
1 galbenus de ou
cascaval
oregano

Mod de Preparare: Desfaceti aluatul si intindeti sos de rosii pe toata suprafata. Taieti aluatul in forma de triunghiuri, cu varful in centru si baza la margine. In cazul in care aluatul este patrat sau dreptunghiular, taieti-l in lungime, apoi pe latime, sa rezulte patrate sau dreptunghiuri. Fiecare patrat/dreptunghi se taie pe diagonala, astfel incat sa rezulte triunghiuri. Pe fiecare triunghi, la baza, asezati o bucata de sunca si apoi presarati un pic de cascaval ras. Se infasoara fiecare triunghi din exterior spre centru. Indoiti capetele pentru a da forma forma unui semicerc. Aranjati mini cornurile pe o foaie de copt intr-o tava. Ungeti partea de sus a cornuletelor cu galbenus de ou, astfel incat sa devina rumenii la copt. Se presara deasupra un pic de oregano. Coaceti timp de 20 minutes la180°C. Lasati sa se raceasca si gata!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web