Dorohoi News Logo

Musaca de cartofi cu carne

Musaca de cartofi cu carne

Ingrediente:
1 kg cartofi
500 gr carne tocată
4 ouă
1 ceapă
condimente
smântână

Mod de preparare: Se fierb cartofii în coajă, iar separat carnea se căleşte împreună cu o ceapă tăiată foarte fin. După ce se căleşte puţin, se condimentează după gust şi se lasă puţin să se răcorească, după care se pun 2 ouă întregi amestecându-se bine. Când cartofii sunt fierţi, se curată de coajă, se taie felii şi se aşează în tavă cu puţin ulei. Se va aseza un strat de cartofi, unul de carne tocata, si tot asa iar deasupra va fi un strat de cartofi. Cele 2 oua ramase se bat impreuna cu smantana si cu sare si se pun deasupra, peste ultimul strat de cartofi.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web