Dorohoi News Logo

Prăjitură cu brânză cu foaie turnată

prajitura-turnata-cu-branza

Ingrediente:
3 oua
14 linguri apa
14 linguri ulei
14 linguri zahar
16 linguri faina
1 praf de copt

Umplutura:
600 g branza de vaci
150 g zahar pudra
4 oua
zahar vanilat
1 plic budinca de vanilie

Mod de Preparare: Se bat ouale bine cu mixerul apoi se adauga pe rand apa, uleiul, zaharul, faina si praful de copt amestecand continu pana devine o crema moale. Se toarna jumatate din compozitie in tava de copt, tapetata cu hartie de copt, si se baga la cuptor la 180 grade timp de 5-8 minute. Intr-un bol se amesteca branza impreuna cu ouale, budinca, zaharul vanilat si zaharul pudra. A avut budinca si am folosit 2 linguri de amidon si esenta de vanilie. Se scoate prajitura din cuptor si se pune amestecul de branza peste ea. Se toarna restul de aluat usor peste branza si se baga din nou la cuptor la 180 grade timp de aproximatix 30 minute pana cand incepe sa se rumeneasca deasupra. Se lasa la racit api se pudreaza cu zahar pudra si se taie bucatele.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web