Dorohoi News Logo

Șalău la cuptor

alău la cuptor

Ingrediente:
2 salai
ulei de masline
3-4 catei de usturoi
1 ceasca de vin alb sec
1 cesca sos de rosii
1 mana de rosii cherry
patrunjel proaspat
sare
piper proaspat macinat
1 lamaie

Mod de Preparare: Curatam salaii, crestam fiecare peste pe o parte, iar in crestaturi bagam felii de lamaie. Saram, piperam si ii punem intr-un vas termorezistent, dupa care ii stropim cu ulei de masline. Curatam usturoiul il tocam marunt si il presaram peste pesti, dupa care ii dam la cuptor pentru 10 minute. Dupa 10 minute ii scoatem si adaugam peste rosiile cherry taiate in doua: Ii bagam din nou la cuptor, iar cand s-au rumenit rosiile turnam peste ei o ceasca de vin si una de sos de rosii. II dam din nou la cuptor pentru 15-20 de minute. Cand sunt gata presaram peste patrunjel proaspat tocat. Facem si-o mamaliguta si un mujdei de usturoi cu smantana si mult patrunjel.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web