Dorohoi News Logo

Tort de biscuiti

Tort de biscuiti

Ingrediente: 400 g biscuiti cu cacao, 200 g zahar pudra, 250 g unt, o ligura de cacao, un ou, 200 ml lapte, o lingurita esenta de rom, 200 g nuci pisate, frisca, ciocolata rasa.

Mod de preparare: Se freaca intr-un castron inalt, untul impreuna cu zaharul pana se obtine o crema spumoasa. Se adauga apoi cacaua si oul continuandu-se omogenizarea ingredientelor.
Se aseaza un rand de biscuiti pe un platou, si se insiropeaza cu lapte. Se acopera cu un strat de crema si unul de nuci, continuandu-se in aceasta ordine pana la terminarea intregii cantitati de crema. Ultimul strat trebuie sa fie cel de biscuiti.
Se pune pe deasupra frisca si se garniseste cu nuci pisate si ciocolata rasa. Se serveste rece.

Adina va doreste Pofta buna!
 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web