Dorohoi News Logo

Tochitură

tochitura

Ingrediente:
700g pulpa de porc
400g costita
500g ficat porc
400g carnati afumati
700g rosii in bulion 1 borcan
sare
piper
usturoi (dupa gust)
branza de burduf
mamaliguta

Mod de Preparare: cantitatile ajung cam pentru 5-6 portii pulpa de porc si costita (fara os) taiate cubulete se pune la prajit in putin ulei. Dupa ce s-a aurit un pic se adauga cam o cana de apa si se lasa sa se inabuse bine pana ce carnea este aproape fiarta. Adaugam ficatul si el taiat cubulete si se mai fierbe inca 15 min... din cand in cand adaugand cate putina apa sa nu se arda. Dupa ce ficatul s-a patruns punem si carnaciorii taiati feliute si potrivim de sare si piper. La final adaugam rosiile in bulion (nu inainte de a le zdrobi bine cu furculita) si usturoiul pisat. Lasam la foc mic inca vre-o 10 min. Se serveste pe farfurie alaturi de mamaliguta fierbinte si branza de burduf se mai poate pune si un ou ochi.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web