Dorohoi News Logo

Rulada din piept de pui

Rulada din piept de pui

Ingrediente: 1 buc piept de pui, 100 gr piept de pui tocat, 2 oua, Ciuperci, Morcovi, 50 gr cascaval, 1 lingura pesmet, Verdeata, Condiment de pui, piper, ulei.

Mod de preparare:
Pieptul de pui dezosat se taie astfel incat sa se poata intinde o bucata mai mare.Se pune intre doua folii si se bate cu ciocanul de snitele,incercand sa-l intindem cat mai mult.
Mie mi-a iesit o bucata foarte generoasa ca suprafata. Se condimenteaza. Carnea tocata se condimenteaza si ea,se adauga ouale batute si amestecate cu pesmetul.cateva ciuperci,morcovi si cascavalul razuit. Se adauga si verdeata. Se pune peste pieptul de pui,se ruleaza si se pune la cuptor intr-o tava cu putin ulei.
Se coace cam 40 de minute.Se taie abia dupa ce s-a racit.


Adina va doreste Pofta Buna

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web