Dorohoi News Logo

Briose aperitiv

briose-aperitiv

Ingrediente: 2 oua, 100 ml lapte, 150 g sunca, 1 ardei gras rosu, patrunjel verde, 100 g masline, 4 linguri ulei, 1 praf de copt, sare, piper, 1 cana faina.

Mod de preparare: Ouale se mixeaza bine cu sare si piper, se adauga laptele, uleiul si faina amestecata cu praful de copt.  La sfarsit se pun:  sunca si ardeiul taiate cuburi mici, maslinele taiate feliute si patrunjelul tocat marunt.
Se umplu formele de briose cu compozitia obtinuta. Ingredientele sunt multe si grele asa ca briosele nu vor creste foarte mult. Se coc in cuptorul deja incins, timp de 20-25 minute la foc potrivit.
Sunt bune calde sau reci. 


Adina va doreste Pofta Buna

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web