Dorohoi News Logo

Aşa prepari cel mai bun vin fiert. Ingredientul secret care îl face şi mai aromat

cel mai bun vin fiert

Multe studii au arătat că vinul roşu, consumat cu moderaţie este foarte sănătos, datorită antioxidanţilor. Iată cum se prepară cel mai bun vin fiert. Ca să fie mai aromat, se recomandă ca în vinul fiert să se pună câteva steluţe de anason.

Ingrediente:
1 litru vin roşu
8 linguri zahăr
2 batoane scorţişoară
4-5 steluţe anason
1 portocală

Mod de preparare: Vinul se trece printr-o sită deasă, ca să se evite formarea spumei abundente. Se amestecă cu zahărul, cu steluţele de anason şi cu scorţişoara şi se lasă să fiarbă la foc potrivit până se dizolvă zahărul, apoi se mai lasă pe foc doar până începe să facă spumă. Portocala se curăţă de coajă, care se aranjează pe pahar, iar feliuţele decojite se pun în pahar.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web