Ingrediente:
500 g ciuperci
1 ceapa
3 catei usturoi
100 g branza topita
100 g cascaval
50 g unt
100 ml ulei de masline
frunze de patrunjel
sare
piper
Mod de Preparare: Se indeparteaza coditele ciupercilor si se spala atat ele cat si palarioarele. Se curata si se taie marunt ceapa si usturoiul. Se spala si se marunteste patrunjelul si coditele ciupercilor. Intr-o tigaie se pune la calit ceapa, ciupercile, usturoiul si patrunjelul. Se dinstue cam 10 si se adauga branza topita, se amesteca si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Cu acest amestec umplem ciupercutele, pe care le punem intr-o tava de friptura pe care a uns-o putin cu ulei. Deasupra fiecaruia, punem cascaval ras, o bucatica mica de unt, peste care presaram putin patrunjel. Introducem tava in cuptorul cald pt 30 la foc potrivit.