Dorohoi News Logo

Prăjitură Tosca

Prăjitură Tosca

Ingrediente:
Blat:

5 albusuri,
5 linguri zahar,
5 linguri faina,
40 g mac,
1 plic praf de copt,
sare.

Crema:
5 galbenusuri,
300 ml lapte,
200 g zahar,
1 lingura de faina,
coaja de la o portocala,
1 plic zahar vanilinat,
2 linguri margarina.

Decor:
90 g ciocolata cu lapte,
50 g ciocolata alba,
100 g biscuiti simpli,
100 ml 3in1 preparat.

Mod de Preparare: Se bat albusurile spuma cu sare si zahar. Se adauga macul, praful de copt si faina si se coace 30 de minute la 180 grade. Se amesteca galbenusurile cu zaharul, faina si laptele si se fierbe pana se ingroasa. Se acopera cu o folie sa nu prinda coaja si se lasa sa se raceasca putin. Se adauga coaja de portocala, zaharul vanilinat si margarina. Se topesc pe rand ambele tipuri de ciocolata pe aburi. Se pune blatul pe un platou, crema, biscuitii inmuiati in 3in1, ciocolata neagra si cea alba. Se lasa la rece 3 ore.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web