Dorohoi News Logo

Cei mai buni biscuiţi de Crăciun

biscuiţi de Crăciun

Ingrediente:
325 g de făină,
200 g de unt,
125 g de zahăr,
un plic de zahăr vanilat,
două gălbenuşuri mari,
un praf de sare.

Mod de Preparare: Amestecă untul, făină, zahărul şi praful de sare. Adaugă gălbenuşurile şi continuă să mixezi, până la omogenizare. Pune compoziţia pe o suprafaţă pe care ai presărat făină şi formează o minge, după care acoper-o cu un prosop şi las-o aşa o jumătate de ora. Întinde aluatul şi decupează forme din el. Fie improvizezi anumite modele, fie foloseşte forme din comerţ speciale pentru sărbătorile de iarnă. Aşează biscuţii într-o tavă şi ţine-i la cuptor până devin uşor aurii. Lasă-i la răcit, apoi oferă-le diferite interpretări. Poţi să formezi sandwich-uri din ei şi să pui la mijloc dulceaţă sau diferite creme delicioase ori să îi presari cu un amestec din zahăr pudra şi scorţişoară, apoi să îi legi cu panglici, pentru un aspect deosebit.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web