Dorohoi News Logo

Ciuperci la cuptor

Ciuperci la cuptor

Ingrediente:
10 ciuperci
100 g telemea
50 g unt
5 felii branza topita sau cascaval
putin cimbru

Mod de preparare: Ciupercile se curata, li se indeparteaza piciorusul si se spala, apoi se sterg bine cu un prosop absorbant de bucatarie, ca sa nu mai aiba pic de apa pe ele. Se asaza intr-o tava unsa cu unt. Se repartizeaza telemeaua taiata cuburi si apoi se pune branza topita sau cascavalul. Se presara cimbru si se dau la cuptor 20 de minute. Se servesc cu cimbru deasupra.

Sfaturi utile:
Curata si zdrobeste marunt doi, trei catei de usturoi pe care ii poti adauga in tava, odata cu branza. Usturoiul va da un gust mai placut ciupercilor gatite la cuptor.
Serveste ciupercile calde, drept garnitura la o friptura de pasare sau cu o salata de sezon, din cruditati si muraturi.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web