Dorohoi News Logo

Spagheti cu kaizer si ciuperci

spagheti

Ingrediente: 250 grame spaghete, 200 grame kaizer, 250 grame ciuperci, 200 grame bullion, 1 rosie, 1 ceapa, 2 catei usturoi, oregano, sare, busuioc, 1 foaie de dafin, 4 linguri ulei, 250 ml apa, cascaval ras.

Mod de preparare: Se fierbe apa cu sare si o lingura de ulei. Cand incepe sa fiarba se adauga spaghetele si se fierb dupa instructiunile de pe pachet.
Se toaca ceapa, usturoiul si se pun la calit in 3 linguri de ulei.
Kaizerul il taiem feliute si il adaugam langa ceapa si usturoi in uleiul incins.
Dupa ce s-a prajit putin kaizerul, adaugam ciupercile taiate feliute.
Se adauga si o rosie taiata cubulete, 200 grame de bulion si o cana de apa (250 ml).
Se sareaza dupa gust si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecandu-se din cand in cand sa nu se prinda.
Condimentam cu o frunza de dafin, oregano si busuioc si mai lasam cateva minute pana ce capata consistenta unui sos gros. Se servesc spaghetele cu sosul milanez si cu cascaval ras pe deasupra. (DorohoiNews.ro)



Adina va doreste “Pofta Buna”

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web