Dorohoi News Logo

Ciuperci umplute cu carne de pui

ciupercile-umplute-cu-piept-de-pui

Ingrediente:
12 ciuperci champignon proaspete,
o pulpa de pui,
o ceapa,
1/2 ardei verde gras,
1 morcov,
o coada de appio,
1 ou,
cascaval,
sare,
piper,

Mod de Preparare: Pulpa de pui gata fiarta, fara piele, am dezosat-o si am taiat-o marunt. La fel a procedat si cu morcovul gata fiert, tot din supa, ardeiul si coada de appio-care au fost crude. Ciupercile le-am spalat, le-a curatat, le-am scos coditele si le-a taiat marunt. Si dupa ce s-au inmuiat, am adaugat ardeiul si appio, apoi, la final, celelalte legume gata fierte si carnea am sarat si piperat dupa gust. Oul batut bine l-am amestecat cu ingredientele racite, am mai pus si vreo doua linguri de smantana, apoi am umplut palarioarele ciupercutelor. Nu mi-a imaginat ca umplutura o sa-mi ajunga la fix, dar recunosc ca am indesat bine de tot palariutele. In tava de yena am turnat putin ulei de masline, apoi inca putin peste fiecare palarioara. Le-a lasat la cuptor vreo 15 minute, apoi am asezat peste fiecare palarioara doua felii de cascaval in forma de cruce si le-am mai lasat 10 minute. Le-am servit cu o minunata salata de sfecla cu hrean.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web