Dorohoi News Logo

Supă de pui cu fidea

supa-de-pui-cu-taietei

Ingrediente:
1 ceapa
2 morcovi
1-2 pastarnac
fidea
1,5l supa de pasare
carne
verdeata
sare, delicat (daca vreti)

Mod de Preparare: Pentru inceput pus carnea la fiert (impreuna cu sare si putin delicat) si luat spuma ori de cate ori a fost nevoie. Apoi adaugat ceapa taiata pe jumatate, lasat sa dea un clocot si pus si morcovul si pastarnacul. Morcovul ales sa il tai rondele, iar pastarnacul intreg sau pe jumatate, sferturi, cum imi vine mai usor. Dupa ce au fiert toate legumele, scos ceapa si pastarnacul, si pus o mana generoasa de fidea. Lasat sa fiarba, potrivit de sare si apoi pus si verdeata. Aici gata de servire: Imi place pt ca este o supa usoara, foarte usor de facut si foarte gustoasa.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web