Dorohoi News Logo

Prăjitură cu cremă de Fanta

Prăjitură cu cremă de Fanta

Ingrediente:
6 oua
2 linguri de cacao
4 linguri de faina
6 linguri de zahar
1 lingura de ulei
1/2 praf de copt
1/2 lingurita otet
4 linguri de stafide (optional lasate 2 ore in apa cu esenta de lamaie)
coaja de lamaie
1 unt
300 g zahar
1 budinca de vanilie

Mod de Preparare: Se amesteca galbenusurile cu uleiul si praful de copt stins cu otet. Apoi albusurile se bat spuma tare. Se adauga restul ingredientelor pentru blat si se amesteca usor cu mana. Se da la cuptor intr-o tava non stick sau tapetata (dimensiuni aproximative 40X25 cm), la 180 grade C cam 30 de minute sau pana trece testul cutitului. Scoateti blatul din cuptor si lasati-l sa se raceasca.

Intre timp crema de branza: 500 g branza de vaca. Urmand instructiunile de pe budinca de vanilie faceti budinca pe soba iar in loc de apa sau lapte adaugati Fanta. Apoi lasati sa se raceasca. Asamblati prajitura turnand peste blat crema de branza iar apoi budinca de Fanta. Deasupra razaliti ciocolata. Cea mai delicioasa prajitura cu un aspect excelent.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web