Dorohoi News Logo

Salată braziliană cu cartofi

Salată braziliană cu cartofi

Ingrediente:
4 cartofi mari,
2 morcovi,
1 ceapă,
150 g mazăre,
100 g porumb,
2 ouă fierte tari,
o lingură oțet,
sare,
piper,
maioneză dintr-un ou,
măsline pentru ornat

Mod de Preparare: Se fierb cartofii și morcovii curățați de coajă. După ce s-au fiert, se lasă la răcit, apoi se taie cubulețe mici. Într-un castron mai mare amestecăm cartofii și morcovii cu mazărea (fiartă și răcită dacă folosiți congelată sau din conservă gata fiartă) cu porumbul și ceapa tăiată fideluță. Condimentăm cu sare și piper. Adăugăm oțetul și amestecăm bine, apoi adăugăm maioneza. La sfărșit adăugăm ouăle tăiate fâșiuțe și amestecăm ușor. Se dă la rece pentru minim 30 minute. Când servim ornăm cu măsline.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web