Dorohoi News Logo

Pizza cu blat de conopidă

pizza-cu-blat-de-conopida

Ingrediente:
Blat:
1 conopidă mare;
3 ouă;
3 linguri mozzarella rasă;
sare;

Toppinguri
Aici alegeți după bunul plac, eu vă voi spune ce am ales eu astăzi;
150 g mozzarella;
200 g pastă de tomate sau ketchup;
5-6 felii de salam picant chorizo;
2-3 felii de prosciutto crudo;
1/3 dintr-un praz mic;
2-3 linguri de boabe de porumb dulce;
5-6 roșii cherry;
3-4 ciuperci mici;
oregano;

Mod de Preparare: Spălați conopida, rupeți buchetele mici și mărunțiți la robotul de bucătărie; Puneți conopida mărunțită la cuptor pentru 15 minute; Apoi scoateți, lăsați să se răcească puțin și scurgeti foarte bine de suc: folosiți un tifon sau un material curat, care absoarbe umezeala; Bateți ouăle bine cu puțină sare; Adăugați-le peste conopida scursă împreună cu mozzarella și modelați "aluatul" pe tavă; Coaceți blatul de conopidă aproximativ 12-15 minute la foc iute; Acum adaugati pe blatul precopt pasta de tomate sau ketchup-ul, peste care presarati oregano; Dati mozzarella pe razatoare si adaugati peste pizza cea mai mare parte, lasand pentru sfarsit o lingura de mozzarella rasa; Acum puteti adauga restul toppingurilor: salamul, muschiul, ciupercile, prazul, porumbul, iar la sfarsit rosiile cherry feliate; Acum mai adaugati lingura mozzarella peste toata pizza si dati la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 12-15 minute.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web