Dorohoi News Logo

Piept de pui frantuzesc

Piept-de-pui-frantuzesc

Ingrediente:
500 g piept de pui dezosat
50 g unt
200 ml smantana lichida pentru gatit
75 ml vin alb sec
12 g faina
1 galbenus
patrunjel verde
marar verde
sare

Mod de Preparare: Se taie pieptul in felii potrivite. Verdeata se toaca marunt. Se pune untul la topit si se inabusa carnea in el la foc mic, pana capata o culoare albicioasa. Se stinge cu 75 ml vin si 75 ml apa. Se lasa pe foc domol sa se patrunda bine carnea, dar sa nu se evapore tot lichidul. Faina se freaca cu smantana si galbenus. Dupa ce s-a inmuiat carnea, se adauga compozitia cu smantana si se lasa un minut. Se adauga verdeata pentru aroma si se opreste focul. Faina se freaca cu smantana si galbenus. Dupa ce s-a inmuiat carnea, se adauga compozitia cu smantana si se lasa un minut. Se adauga verdeata pentru aroma si se opreste focul.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web