Dorohoi News Logo

Musaca de cartofi

musaca-de-cartofi

Ingrediente:
500 g carne de vita tocata
100 g carne de porc tocata
1 legatura de patrunjel
200 g ulei
3 oua
2 cepe
1-1,5 kg cartofi
sare
piper
200 g smantana
100 g cascaval.

Mod de Preparare: Ceapa se curata, se taie fideluta, cartofii se curata, si se taie rondele. Ceapa se caleste in ulei. Se face un amestec din carne tocata de vita si porc, ceapa, sare, piper si patrunjel tocat. Se bat bine ouale si se incorporeaza in compozitia de mai sus. Se amesteca bine. Cartofii se prajesc in ulei. Se aseaza un strat de cartofi si jumatate din cantitatea de smantana, se intinde uniform, apoi stratul de carne si restul de cartofi cu smantana. Se introduce tava in cuptorul fierbinte, timp de aproximativ 30 de minute. Se scoate, se adauga cascaval ras si se introduce inapoi in cuptor aproximativ 10 minute pana cand cascavalul s-a topit uniform.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web