Dorohoi News Logo

Mămăligă cu ciuperci

Mămăligă cu ciuperci

Ingrediente:
4 cesti lapte
3 catei usturoi zdrobiti
1 lingurita piper negru macinat
1 lingurita sare
1 cana faina malai
1 cana de ciuperci
ulei
cascaval
busuioc

Mod de Preparare: Se pune laptele int-un vas adanc la fiert, se adauga sarea, pierul, usturoiul. Cand este fiert se adauga incet faina de malai si se amesteca bine. Se fierbe aproximativ 15 minute apoi se lasa sa se raceasca. Se pun ciupercile la prajit in ulei fierbinte. Se adauga sare si piper peste ele. Se prajesc 7 - 10 minute. Se taie mamaliga in bucati si se prajesc pe ambele parti intr-o tigaie cu ulei fierbinte timp de 1 minut. Se aranjeaza mamaliga pe un platou si in partea de sus, se pun pe fiecare bucata ciuperci prajite. Se rade branza peste ciuperci. Se garniseste cu busuioc.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web