Dorohoi News Logo

Budincă cu brânză şi paste

budina-cu-branza

Ingrediente:  400-500 g de brânză dulce, trei ouă, un pachet de paste făinoase (melcişori sau chiar spaghete), esenţă de rom,  stafide, cinci linguri de zahăr, un vârf de cuţit de sare,  zahăr vanilat.

Preparare: Se pun pastele la fiert conform instrucţiunilor de pe pachet. Se scurg de apă şi se clătesc. Între timp, se amestecă ouăle cu zahărul, zahărul vanilat, sarea şi brânza dulce şi se omogenizează. Se adaugă rom şi stafide şi apoi se amestecă totul cu pastele scurse de apă. Într-o formă unsă şi tapetată se aşază toată compoziţia şi se introduce în cuptorul încins 15 -20 minute.

Adina va doreste “Pofta Buna”

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web