Dorohoi News Logo

Frittata cu bacon și cașcaval

fritatta

Ingrediente:
3 oua
125 ml lapte
15 g unt
un praf sare si piper
2 fire ceapa verde (eu am folosit ceapa o jumatate ceapa uscata)
3 felii bacon
60 g cascaval ras
2 rosii chery
un ardei rosu mic

Mod de Preparare: Bateti ouale cu untul, laptele sarea si piperul. Tocati ceapa marunt, taiati bacon-ul, rosiile si ardeiul (eu am avut rosii si ardei copti la borcan cu putin ulei) in cuburi mici. Puneti ouale intr-o tava de cuptor peste care adaugati bacon-ul prajit in putin ulei, ceapa, rosiile si ardeiul. Dati cascavalul prin razatoarea mare si presarati-l peste oua. Coaceti la 180 C / Gaz 4 pentru 25-30 de minute. Taiati in felii de marimea dorita si serviti pe pat de salata.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web