Dorohoi News Logo

Cea mai bună rețetă de chifteluțe de post

chiftelute-cu-cartofi

Ingrediente:
200 g soia granule
1 frunza dafin
4 catei de usturoi
5 linguri de faina
2 linguri de ulei de masline
3 linguri apa minerala
100 g pesmet
sare
piper

Mod de preparare: Pune la fiert soia in apa cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Adaugă in apa şi o foaie de dafin si doi catei de usturoi. Lasa soia sa se raceasca, apoi adauga peste restul de usturoi, bine pisat, faina, uleiul de masline, apa minerala si asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Intr-o farfurie intinsa adauga pesmetul. Formeaza bile din compozitia obtinuta si trece-le prin pesmet apoi prajeste-le in baie de ulei incins.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web