Dorohoi News Logo

Spaghete cu șuncă, mazăre și sos de smântână

Spaghete cu sunca

Ingrediente:
200 g paste
100 g sunca
ceapa mica
2 catei de usturoi
100 g mazare scursa
putin unt
ulei de masline
50 ml supa
50 ml smantana
marar tocat
sare
piper

Mod de Preparare: Fierbem spaghetele intr-o cantitate suficienta de apa cu sare, conform cu indicatiile de pe ambalaj, apoi se scurg sub un jet de apa rece. In putin unt si ulei de masline, calim 2 catei de usturoi zdrobiti pentru cateva momen. Apoi se scoate si se adauga ceapa, amestecand continuu pana devine sticloasa. Adaugam si sunca taiata fasii si prajim usor. Turnam cateva linguri de supa, adaugam mazarea si smantana si lasam totul sa fiarba cateva minute. Condimentam totul cu sare si piper. Scurgem pastele si servim in sosul de smantana la care adaugam marar tocat.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web