Dorohoi News Logo

Ruladă cu carne și spanac

rulada-cu-carne-si-spanac

Ingrediente:
500 g carne tocata de porc(poate fi si de pui)
3 felii franzela inmuiate in lapte si stoarse bine
2 oua
2 g bulion
condimente dupa gust
sare, piper, curry
1 g pesmet
200 g spanac
un catel de usturoi.

Mod de Preparare: Spanacul se fierbe si se lasa la scurs, apoi se toaca si se amesteca cu usturoiul. carnea, ouale si restul de ingrediente se amesteca bine impreuna. Pe o folie de aluminiu, se presara putina faina, se intinde compozitia de carne, deasupra presari putina boia dulce (optional), se intinde spanacul peste carne si se ruleaza cu ajutorul foliei. Ruloul obtinut il invelesti in folie, apoi il pui intr-o tavita si dai la cuptor 30 minute. Dupa cele 30 minute, scoti si dezvelesti din folie, apoi mai lasi 15 minute sa se rumeneasca. Scoti, lasi putin sa se raceasca si invelesti in aluat de foetaj. Ungi aluatul cu ou si pui ruloul apoi ungi si deasupra cu ou si presari putin mac. Dai la cuptor pana s-a rumenit frumos.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web