Dorohoi News Logo

Prăjitura Lary

prajitura Lary

Ingrediente:
6 oua
6 lg faina
1 praf de copt
10 lg zahar
1 pachet margarina rama
100 gr ciocolata
1 plic de budinca de caramel
300 ml lapte
150 gr nuca macinata

Mod de preparare:
Blatul: Se bate spuma cele 6 albusuri cu 6 lg zahar, se freaca cele 6 galbenusuri si se adauga peste spuma batuta bine, se adauga faina treptat cu praful de copt, se amesteca bine, se tapeteaza o tava cu faina si ulei si se adauga compozitia si se pune la cuptor pana ce se coace bine.

Crema: Se pune la fiert laptele cu cele 4 lg de zahar si se adauga budinca cand a inceput sa fiarba, dupa ce sa facut budinca se lasa la racit dar se amesteca in ea sa nu se faca cocoloase in ea, dupa ce sa racit, se freaca cu mixerul cubul de rama asta dupa ce l-am lasat la temperatura camerei sa fie moale, se adauga cate putin din budinca peste rama si se mixeaza la viteza mica atentie nu puneti mai mult de o lingura de budinca si se freaca iar se pune una iar se freaca pentru ca s-ar putea sa se taie crema dupa ce ati terminat de adaugat budinca peste rama se adauga si nuca macinata in crema. Dupa ce sa copt blatul se lasa la racit si se taie in 2 parti se umple cu crema si se orneaza cu ciocolata.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web