Dorohoi News Logo

Supă aromată cu porumb

supa-de-porum

Ingrediente:
1 ceapa
2 cartofi
1 radacina patrunjel
1/2 radacina telina mica
1 morcov
boabe de porumb
1/2 cana suc de rosii
2 linguri ulei de masline
2 catei de usturoi
sare si piper alb
patrunjel verde

Mod de Preparare: Ceapa tocata marunt o calim putin in uleiul de masline. Adaugam apoi radacininoasele date pe razatoarea cu ochiuri mici (sau taiate cuburi, in functie de preferinta). Amestecam continuu pana incep sa se inmoaie. Adaugam cartofii taiati cubulete, boabele de porumb si apa fiarta cat se le acopere foarte bine. Acoperim si fierbem la foc mic, 15 minute. Punem sucul de rosii, cateii de usturoi taiati in 2, potrivim gustul de sare si piper si mai dam cateva clocote. La sfarsit presaram patrunjelul verde tocat.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web