Dorohoi News Logo

Cuiburi de foitaj cu ouă

cuiburi-de-foitaj-cu-oua

Ingrediente:
500 g. foitaj congelat
4 oua
1 galbenus
100 g. crema de cascaval sau Almette,
2,3 cepe verzi
frunze de patrunjel
susan

Mod de Preparare: Se fierb ouale si se racesc. Aluatul se dezgheata la temperatura camerei si se intinde pe o suprafata infainata. Se taie cu o forma 16 pogacele cu un diametru de cca. 6 cm. La 8 dintre ele li se taie mijlocul cu o forma de cca. 3 cm. diametru. Celelalte 8 (cele pline) se aseaza intr-o tava captusita cu hartie de copt si se ung cu galbenus. Peste ele se aseaza cele gaurite. Se coc la 180 grade C. cca. 18-20 de minute, dupa care se lasa sa se raceasca. Mijlocul cuiburilor se gaureste usor Crema de cascaval se potriveste de sare si piper, se adauga ceapa verde taiata fin si se umplu cuiburile. Ouale fierte se curata de coaja, se taie in jumatati si se aseaza cu partea rotunda in crema.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web