Dorohoi News Logo

Prăjitură în trei culori

prajitura-trei-culori

Ingrediente:
300 g faina
1 praf de copt
3 oua
5 linguri ulei
20 linguri de lapte
150 gr zahar
1 zahar vanilat
150 gr mac macinat
1 lamaie
2 linguri de gem

Mod de Preparare: Se mixeaza ouale cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga uleiul si 15 linguri de lapte, apoi faina amestecata cu praf de copt. Se mixeaza ouale cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga uleiul si 15 linguri de lapte, apoi faina amestecata cu praf de copt. Cealalta jumatate se imparte din nou in doua. Intr-o jumatate adaugam zeama si coaja rasa de lamaie si o lingura de faina.
In cealalta jumatate adaugam gemul. Turnam compozitia cu mac in tava unsa si tapetata cu faina. Din celelalt doua compozitii formam dungi cu pompa de prajitura. Se coace aprox 30 de minute la 180C.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web