Dorohoi News Logo

Chec cu ciocolată și pere

chec-cu-ciocolata-si-pere

Ingrediente:
4 oua
90 gr zahar pudra
50 gr ciocolata neagra
50 ml smantana lichida
50 gr unt
10 gr cacao pudra
90 gr migdale pudra
10 gr de faina
5 gr praf de copt
2 pere

Mod de Preparare: Topiti ciocolata cu smantana. Apoi topiti untul. Decojiti perele dar pastrati coditele Preincalziti cuptorul la 180° C. Amestecati zaharul cu ouale. Adaugati ciocolata topita si amestecați. Adaugati untul topit si amestecati. Adaugati cacaoa, migdalele pudra, faina si praful de copt si amestecati bine. Se toarna amestecul intr-o forma de chec unsa cu unt si apoi acoperita cu hartie de copt. Taiati perele in jumatate, scobiti miezul si puneti jumatatile in tava. Coaceti 45 minute la 180°C.Scoateti checul si dezlipiti hartia de copt. Gata!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web