Dorohoi News Logo

Prăjitură cu brânză și bezea

prajitura-cu-branza-si-bezea

Ingrediente:
300 g faina
7 oua
250 g +150-200 g zahar
18 linguri iaurt
18 linguri unt topit (ulei)
900 g ricotta
1 lingurita de bicarbonat
coaja de lamaie
900 g ricotta
cu coaja de 1/2 lamaie
7 albusuri
150-200 g zahar
o lingurita de coaja de lamiae

Mod de Preparare: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga untul, iaurtul, faina + bicarbonatul
Se pune intr-o tava de aragaz (cele care vin odata cu aragazul) tapetata cu hartie de pergament. Se da la cuptorul incins in prealabil la 375F pana se rumeneste putin. Se mai da totul la cuptor la 325F de data aceasta pana se rumeneste bezeaua delicat.Se taie rece. Este excelenta.Imprima reteta.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web