Dorohoi News Logo

Brookies cu înghețată

brookies

Ingrediente:
Aluatul de furseuri:

100 gr unt moale
90 gr zahar brun
1 ou
180 gr faina
1 lingurita de cafea cu praf de copt
100 gr pepite de ciocolata

Aluatul de negresa:
2 oua
100 gr zahar
90 gr faina
150 gr ciocolata
80 gr unt

Mod de Preparare:
Aluatul de fursecuri: Se amesteca untul moale cu zaharul brun. Se adauga oul si se amesteca bine pentru a obtine o crema. Se adauga faina si praful de copt si se amesteca bine. Finisati cu chipsuri de ciocolata. Ungeti forma cu unt si pudrati cu faina. Asezati aluatul si intindeti-l in partea inferioara a tavii. Presati un pic cu mainile. Dati la rece.
Aluatul de negresa: Se topeste ciocolata cu untul. Se amesteca ouale cu zaharul, apoi se adauga faina si se amesteca bine. Apoi adaugati ciocolata topita cu unt si amestecati bine. Se toarna acest amestec deasupra aluatului de fursecuri si se intinde bine. Dati la cuptor 30 minute la 180°C. Asigurati-va ca preparatul s-a racit inainte de a-l scoate. Serviti cu o cupa de inghetata de vanilie. Gata!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web