Dorohoi News Logo

Musaca de cartofi și pui

Musaca de cartofi

Ingrediente:
O ceapa (taiata marunt)
100g ciuperci la conserva
Ardei boia si curcuma
Piper si sare
3 cartofi (curatati si taiati in cuburi mari)
300g piept de pui (taiat in bucatele)
200g cascaval ras
200g branza proaspata
50ml ulei de floarea soarelui
4 linguri maioneza

Mod de Preparare: Prajiti cartofii pana se obtine o culoare aurie, scoatati cartofii pe un servetel de hartie. Puneti o tigaie la foc mediu si adaugati ulei-ul. Pest ulei adaugati ceapa condimentata cu piper, sare, curcuma si boia. Caliti ceapa impreuna cu aceste ingrediente timp de doua minute amestecand continuu, apoi adaugati carnea si amestecati. Lasati sa se gateasca timp de 5 minute. Dupa acea adaugati ciuperci si ametecati bine si ii lasati sa se gateasca timp de doua minute impreuna. Amestecati branza cu maioneza astfel incat sa devina ca o crema. Pe o tava de ceramica puneti jumatate dintre cartofi, peste cartofi puneti jumatate din carne si presarati jumatate din cascavalul ras iar peste cascaval turnati cam 3 linguri din amestecul de branza si maioneza. Repetati aceeasi procedura cu cartofii, carnea, branza si cascavalul. Puneti tava la cuptor pentru 30 de minute.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web