Dorohoi News Logo

Pizza cu blat de conopidă

pizza-cu-blat-de-conopida

Ingrediente:
Blat:

1 conopidă mare;
3 ouă;
3 linguri mozzarella rasă;
sare;

Toppinguri
Aici alegeți după bunul plac, eu vă voi spune ce am ales eu astăzi;
150 g mozzarella;
200 g pastă de tomate sau ketchup;
5-6 felii de salam picant;
2-3 felii de prosciutto crudo;
1/3 dintr-un praz mic;
2-3 linguri de boabe de porumb dulce;
5-6 roșii cherry;
3-4 ciuperci mici;
oregano;

Mod de Preparare: Spălați conopida, rupeți buchetele mici și mărunțiți la robotul de bucătărie, puneți conopida mărunțită la cuptor pentru 15 minute, apoi scoateți, lăsați să se răcească puțin și scurgeti foarte bine de suc: folosiți un tifon sau un material curat, care absoarbe umezeala. Bateți ouăle bine cu puțină sare, adăugați-le peste conopida scursă împreună cu mozzarella și modelați "aluatul" pe tavă. Coaceți blatul de conopidă aproximativ 12-15 minute la foc iute. Acum adaugati pe blatul precopt pasta de tomate sau ketchup-ul, peste care presarati oregano; Dati mozzarella pe razatoare si adaugati peste pizza cea mai mare parte, lasand pentru sfarsit o lingura de mozzarella rasa. Acum puteti adauga restul toppingurilor: salamul, muschiul, ciupercile, prazul, porumbul, iar la sfarsit rosiile cherry feliate. Acum mai adaugati lingura mozzarella peste toata pizza si dati la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 12- 15 minute.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web