Dorohoi News Logo

Salată caldă cu ficat de pui, cartofi și ciuperci

salata-calda-cu-ficat-de-pui-cartofi-si-ciuperci

Ingrediente:
500 g ficat de pui
200 g ciuperci
300 g cartofi
3-4 oua fierte
1 ceapa rosie
1-2 catei de usturoi tocat
sare si piper negru proaspat
50 g unt
ulei de masline
sos balsamic

Mod de Preparare: Se fierb cartofii in coaja, apoi se scurg, se curata i se taie in sferturi. Ciupercile se taie jilien si se soteaza intr-o tigaie mare larg (wok), in unt si ulei de masline. Se adauga si ficatul pentru 4-5 minute, la foc moderat. Se scot apoi din tigaie si se pun pe un vas cald si se pastrezeaza acoperite. Se strecoara uleiul din tigaie ca sa ramana curat. Se adaug ceapa i se soteaza, apoi se adauga si usturoiul. Separat se fierb 3-4 oua tari, care se taie apoi in sferturi. Pe o farfurie calda se amesteca toate ingredientele impreuna si se stropesc cu sosul ramas in care se mai adauga un strop de sos balsamic.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web