Dorohoi News Logo

Vinete pane umplute

vinete-pane

Ingrediente:
4 vinete mijlocii
3 linguri faina
150 g. branza telemea
1 galbenus
100 g. ulei

Pentru aluat:
1 ou
1/2 cana cu faina
1/2 cana cu lapte
2 linguri ulei
sare

Mod de Preparare: Vinetele se taie felii, se oparesc, se sareaza si se lasa la scurs. Cand sint bine zvantate, se pregatesc pentru baia de ulei. Intre timp, pregatim un aluat de clatite din ingredientele insirate mai sus. Frecam branza telemea, rasa, cu un galbenus, pana cand obtinem o pasta bine inchegata. Luam cate doua rondele de vinete si le lipim intre ele cu crema de branza. Apasam putin, ca sa nu se dezlipeasca si le trecem prin aluatul de clatite apoi le prajim in baie de ulei.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web