Dorohoi News Logo

Tochitură

tochitura

Ingrediente:
500 grame pulpa porc
5-6 carnati de oaie traditionali
6 feliute kaiser afumat
300 grame ficat de porc
250 grame ciuperci
1 ceapa
1 ardei gras
400 ml suc de rosii/4-5 linguri bulion
1 ardei rosu iute
usturoi
ulei
telemea si oua prajite pentru servire
sare, piper si boia

Mod de Preparare: Carnea de porc se taie cubulete si se prajeste in ulei. Se scoate carnea si se caleste ceapa impreuna cu ardeiul gras si ciupercile. Adaugam feliutele de kaiser afumat, carnea prajita mai devreme si ficatul de porc taiat cubulete. Cand legume si carnea s-au calit, se toarna peste tochitura 250 ml apa si lasam sa fiarba. Cand toate legumele si carnurile sunt fierte se adauga sosul de rosii/bulionul precum si carnatii de oaie taiati bucatele. Se lasa sa fiarba tochitura pana cand sosul scade. La final se condimenteaza cu sare, piper, ardei iute si usturoi tocat fin. Servim cu mamaliguta, oua prajite si telemea presarata deasupra.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web