Dorohoi News Logo

Prăjitură capucino

prajitura-capucino

Ingrediente:
350-400 g faina
250 g zahar pudra
150 g nuca macinata
2 plicuri zahar vanilat
250 g margarina
500 g lapte
6 linguri faina
6 linguri zahar
1 pachet margarina
150-200 g capucino

Mod de Preparare: Zaharul, zaharul vanilat, faina, nuca macinata si margarina se amesteca bine. Pana rezulta un aluat omogen (daca este nevoie se mai pune putina faina). Aluatul se imparte in trei parti.Si se intind trei foi care se coc pe dosul tavi.
Se pune laptele la fiert cu zaharul. Se adauga faina treptat si se amesteca continuu sa nu se faca cocoloase. Cand a inceput sa se ingroase se pune si capucino, se amesteca bine apoi se ia de pe foc. Cand sa luat de pe foc se pune margarina taiata bucatele, eu am pus si cateva bucatele de nuci. Se pune si nuca de cocos si se amesteca bine. In tava se pune o foaie, peste ea se pune jumatate din crema si se intinde uniform peste tot. Se mai presara putina nuca de cocos. Se pune a doua foaie. Si restul de crema. Iar la final a treia foaie si se lasa peste noapte sa se inmoaie foile. A doua zi se pune gem (dupa preferinta) se presara nuca de cocos si se taie buctele.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web