Dorohoi News Logo

Muschi de porc în foietaj

muschiulet-de-porc-in-aluat-foietaj

Ingrediente:
500 g muschi de porc
o jumatate pahar vin alb
ulei de floarea soarelui
4 catei de usturoi
sare
piper mozaic din rasnita Kotanyi
o ceapa
400 g ciuperci
400 g aluat foietaj
o lg ulei masline
boia dulce
un ou

Mod de Preparare: Muschiul de pune la marinat cu o seara inainte in 3 lg ulei cu o jumatate de pahar vin alb, 2 catei de usturoi, piper mozaic si boia. Se spala ciupercile, se curata si se taie felii subtiri. Ceapa curatata se taie marunt. In uleiul de floarea soarelui se prajeste muschiul pe toate partile. In uleiul ramas se adauga ceapa si ciupercile si se calesc. Le condimentam cu sare si piper mozaic. Se intinde foaia de aluat o ungem cu putin ulei de masline, se aseaza peste ea compozitia de ciuperci cu ceapa, punem si bucata de muschi, mai condimentam cu piper, o rulam si o asezam intr-o forma de graten. Ungem aluatul cu ou batut si dam la cuptor pana ce capata o crusta aurie. Se lasa sa se racoreasca si se portioneaza dupa preferinta.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web