Dorohoi News Logo

Știucă la cuptor

stiuca-la-cuptor

Ingrediente:
2 stiuci mai maricele
3 - 4 morcovi mari
1 patrunjel
2 cepe
200 ml. vin alb
sucul de la o jumatate de lamaie
2 rosii proaspete
sare, boabe piper
un catel de usturoi
2 foi dafin

Mod de Preparare: Se incepe cu spalarea pestilor si curatarea lor de solzi si mucus. Metoda consta intr-o baita rapida in apa fierbinte, practic se scufunda pestii pret de cateva secunde in apa fierbinte.
Apoi pestele e sters bine cu un prosop de bucatarie. Ingredientele taiate rondele se pun intr-o tigaie. Se toarna putin vin, apoi adaug un pahar de supa de pui (sau apa) si sucul de la o jumatate de lamaie. Se mai adauga 2 rosii proaspete, taiate felii... si usturoi... Se baga totul la cuptor si se serveste aburinda...

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web