Dorohoi News Logo

Varză a la Cluj

Varză a la Cluj

Ingrediente:
 500 g carne tocata, amestec de vita si porc
 150 g orez
 100 ml bulion de rosii
 100 g smântâna
 2 cepe
 ulei
 sare, piper
 750 g varza murata taiata marunt

Mod de preparare: Orezul se fierbe în apa cu puţina sare. Ceapa se taie mărunt și se călește în puţin ulei. Când ceapa devine sticloasă, se adaugă carnea și se condimentează cu sare și piper. Toate compoziiţile de mai sus se așază într-o tavă de cuptor după cum urmează: un strat de varză tocată, un strat de orez fiert, un strat de carne, înca un strat de orez și apoi încă unul de varză. Deasupra se toarnă bulionul și se dă la cuptor pentru 30 de minute. Se scoate, se toarnă smântâna, apoi varza a la Cluj se mai dă la cuptor pentru încă 10 minute.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web