Dorohoi News Logo

Piept de pui cu sos gorgonzola

Piept de pui cu sos

Ingrediente:
Un piept de pui marinat
125 ml de smantana (pentru gatit)
100 gr. de branza gorgonzola
50 gr. de unt
Sare
Piper (proaspat macinat)

Mod de Preparare: Scoatem pieptul de pui din marinata si stergem excesul de sos. Taiem marunt branza gorgonzola. Punem pe foc o tigaie grill. Cand tigaia este incalzita asezam bucatile de piept de pui si le lasam aproximativ 5 minute pe o parte si alte 3-4 minute pe cealalta parte, pana cand se rumenesc.
Pentru sos pregatim o cratita in care punem untul sa se topeasca, adaugam branza gorgonzola taiata si lasam la foc mic pana cand branza se topeste. Adaugam smantana, condimentam cu sare si piper apoi  lasam sa fiarba apriximativ 5 minute, amestecand continuu. Asezăm bucatile de pui pe farfurie, iar deasupra punem sosul de branza. Servim cu garnitura de orez sau piure de cartofi.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web