Dorohoi News Logo

Brioșe cu mascarpone

briose

Ingrediente:
200 g. faina
100 g. amidon
180 g. zahar
75 g. unt
80 ml. lapte
160 g. branza mascarpone
1 iaurt de caise (100 g.)
2 oua mari (sau 3 mici )
1 pliculet praf de copt
1 praf de sare

Mod de Preparare: Ouale se bat spuma cu zaharul. Se adauga untul topit (si cald inca) laptele si branza mascarpone. Faina, amidonul, praful de copt si sarea se cern si se adauga compozitiei cu mascarpone. Se adauga iaurtul si se amesteca usor (cu o lingura de lemn, nu cu mixerul) doar cat sa se lege compozitia. Formele de muffins se umplu (doar pe trei sferturi) si se dau la cuptor pentru cca. 22-25 de minute la 170 grade C. Se pot unge cu dulceata de visine sau cu restul de mascarpone din pachet amestecat cu capsuni maruntite la blender si indulcite corespunzator.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web