Dorohoi News Logo

Supă de sfeclă roșie

supa-de-sfecla-rosie

Ingrediente:
500 gr sfecla gatita
1 cartof
1 cub de supa
500 ml de apa
100gr iaurt natural
Sare
Seminte de dovleac
Cateva frunze de patrunjel

Mod de Preparare: Diluati cubul de supa in 500 ml de apa fierbinte. Dati deoparte. Curatati si taiati cartoful in bucati. Rumeniti bucatile de cartof intr-o cratita cu putin ulei de masline pentru cateva minute. Adaugati sfecla taiata in bucati, 500 ml apa +cubul de supa de legume si fierbeti timp de 15 minute, acoperit. Intre timp, amestecati iaurtul cu sarea. Imediat ce sfecla s-a gatit, amestecati supa de sfecla rosie si serviti.
Decor: orneaza supa cu iaurt, cateva seminte de dovleac si frunze de patrunjel.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web