Dorohoi News Logo

Tartă cu banane și ciocolată

tarta

Ingrediente:
1 pachet de aluat de tarta
2-3 banane
220 gr ciocolata
125 ml de smantana lichida
25 gr zahar
90 gr unt

Mod de Preparare: Se pune aluatul in forma si se coace timp de 20 minute la 180°C. Se taie bananele rondele. Dupa ce aluatul s-a racit, puneți rondelele de banane peste el. Puneti smantana lichida la fiert. Intr-un castron, puneti ciocolata si zaharul. Turnati smantana fierbinte peste si amestecati pana compozitia devine neteda si omogena. Topiti untul si puneti-l peste amestecul de mai sus. Varsati imediat amestecul peste banane. Rotiti tarta pentru a dispersa ganache-ul pe intreaga suprafata. Dati la rece pentru 1 ora. Aranjati banele peste ganache-ul racit. Fiti creativi!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web