Dorohoi News Logo

Ciuperci cu ceapă și ardei

ciuperci-cu-ceapa-si-ardei

Ingrediente:
1/2 ceapa mica taiata solzisori
1/2 cana ardei gras rosu taiat felii subtiri
2 cani ciuperci stridii rupte fasii
1 catel de usturoi
cimbru proaspat
sare si piper dupa gust
2-3 linguri ulei de masline
4 linguri de vin alb

Mod de Preparare: Se incinge uleiul intr-o tigaie, se adauga ceapa si ardeiul. Se calesc pana se rumenesc, 2-3 minute. Se adauga ciupercile si se calesc si ele cateva minute, pana se fac rumene. Se stropeste cu cele 4 linguri de vin si se lasa pana scade vinul. Se adauga usturoiul dat pe razatoarea mica si cimbrul si se potriveste cu sare si piper. Simplu si bun. Daca omitem vinul, o delicioasa gustarica de post.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web