Dorohoi News Logo

Drob de ciuperci

Drob de ciuperci

Ingrediente
500 gr. ciuperci
5 cepe
5 linguri faină
5 ouă
sare si piper după gust
ulei

Mod de preparare: Curățați ciupercile și spălați-le. După care, puneți-le la fiert. Cât timp ciupercile sunt la fiert, tăiați ceapa mărunt și puneți-o în tigaie la călit, cu puțină sare. Apoi, adăugați ciupercile fierte, care trebuie tăiate feliuțe, și puneți-le la călit peste ceapă. După care, se lasă la răcit. După ce ciupercile și ceapa s-au răcit, adăugați ouălele și amestecați bine, apoi, treptat, puneți cinci linguri de făină, amestecând continuu. Adăugați și sare și piper după gust. Într-o formă de copt tapetată cu hârtie de copt, puneți compoziția. Totul se bagă la cuptor la 180 de grade, timp de 20 de minute.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web