Dorohoi News Logo

Rulouri de pui cu broccoli

rulouri

Ingrediente
600 g piept de pui,
4 lingurite de mustar,
400 g broccoli,
1 ardei gras rosu/morcov,
50 g cascaval,
150 g bacon,
4 linguri de ulei,
1-2 crengute de cimbru,
sare,
piper.

Mod de Preparare: Se spala pieptul de pui, se usuca cu prosoape absorbante si se taie felii. Se bat usor, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, si se ung cu mustar. Alasat fileurile de pui la rece, o ora, in vin alb. Se spala broccoli, se desface in buchetele si se opareste trei minute in apa clocotita cu o lingurita de sare. Se scurg si se lasa sa se raceasca. Ardeiul rosu se curata si se taie fasii. Se asaza pe fiecare felie de pui o bucata cascaval, broccoli si doua fasii de morcov. Se ruleaza, se invelesc intr-o felie de bacon-a avut sunca afumata de casa- si se prind cu o scobitoare- sau cu ata de bucatarie. Se prajesc pe toate partile in ulei incins 8-10 minute, cu o crenguta de cimbru in el. Se acopera tigaia si se lasa 15 minute. Se servesc alaturi de broccoli si de cartofi fierti.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web